keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Uusi hiusrakkaus

Ihan ensiksi: Tervetuloa uudet lukijat! Ja toivottavasti edelleen viihdytte rakkaat vanhat lukijat!

Pohdiskelin pitkään tämän postauksen laittoa tänne, kun ei ole tullut pitkään aikaa mitään tukkajuttuja laitettua. Jotenkin on tuntunut, ettei nämä omat viritykset niin ihmeellisiä ole. Mutta nyt löysin Glitteristä ihania värillisiä hiuslisäkkeitä ja rakastuin niihin päätä pahkaa. Meikäläinenhän siis rrrrrrakastaa pinkkiä ja mikä sen ihanampaa kuin kantaa tätä väriä myös hiuksissaan, kuitenkin niin että sen saa halutessa/tarvittaessa pois.


Kyseinen hiuslisäke on liukuvärjätty ja kiinnitetään klipsillä. Näissä kuvissa mulla on 3 hiuslisäkeklipsiä päässä. Ihanan helppoa ja pysyy hyvin ainakin kun tukka on kiinni. Mun tekisi mieli nukkuakin näissä, niin rakastunut olen pinkkeihin raitoihin tukassa :D. Yllä olevassa kuvassa klipsit on kiinnitetty aika alas, joten ne tuovat vähän lisää pituuttakin lettiin.


Perussivuponnarissa vähän väriä

Ja ylemmäs kiinnitetyt klipsit sekä siistimmäksi jätetty kalanruotoletti.


Ja mitä äiti edellä sitä tytär perässä. Tyttö omi heti pinkkimustat lisäkkeet ja hänen tukastaan tulikin niillä hurjan pitkä :). 

Hiusterkuin TsiSanna 10 kommenttia:

 1. No tuohan onkin tosi hyvä idea tuunata hiukset pikaisesti ja helposti!!! :) Nättiä nättiä!

  VastaaPoista
 2. Juu kannatan!
  Piti kysymäni siitä kukkapannasta - onko se napinläpi niin iso, että koko kukka menee siitä läpi? Ihastuin nimittäin oitis malliin ja ajattelin tekaista sellaisen, mutta jäin miettimään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko kukka ei mene napinlävestä, vaan remmi pujotetaan kukan lehdyköiden välistä, sitten laitetaan nappi napinlävestä ja pujotetaan remminpää ulos kukasta. Kukan ohje on ihan omasta päästä, mutta suurimpaan osaan noista kerroskukista varmasti syntyy nuo reiät. Täätä esim. löytyy vastaavanlaisen kukan ohje: http://magic-thread.com/index.php/2012/02/20/crochet-layered-flower/ Tuohon sitten vaan nappi keskelle.

   Poista
  2. Kiitos ohjeista, sain valaistuksen:)

   Poista
 3. Millä tuo tulee kiinni? Klipsilläkö? Mulla on ollut kampaamotukusta ostettuja shokkiväriraitoja tukassa. Ne oli klipsillä ja niiden ainut ongelma oli se, että mulla on aika lyhyt tukka ja ne oli pitkiä ja kuitua eli tosi tönkköä. Seuraavaksi ostan kyllä aitohiusta, niin sitä saa vähän paremmin muokattua. Mutta mun etsimä kirkas vihreä oli silloin tajouksessa 3,50 paketti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klipsillä ja ei oo tönkköä yhtään. MUTTA mä en saanut näitä kiharrettua, eli avonaisessa kiharretussa tukassa vähän hassun näköiset. Nää maksoi 3,50-3,90e paketti.

   Poista
  2. ooh, pitääpäs poiketa kans glitterissä. Ei oo nuo hiustupsut osuneet mun silmään siellä.

   Poista
 4. hauska idea, itse olen joskus kokeillut irtoponnaria, mutta siinä olikin jo aika lailla sitä tukkaa. se oli aika hauskaa jonkin aikaa. =)

  VastaaPoista
 5. Tuohan on mainio tapa saada väriä hiuksiin eikä sitä tarvitse kasvattaa pois, tai piilottaa pipon alle jos ei enää tykkää:)

  VastaaPoista
 6. Kosotäti juurikin näin! Jos vaikka töissä ei voi pitää, niin no problem :).

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...