lauantai 13. huhtikuuta 2013

Entisestä elämästä eli piirrustuksia

Olipa kerran tyttö, joka ei ollut lainkaan lahjakas piirtäjä. Tyttö rakasti sarjakuvia, etenkin Witchblade ja Darkness sarjakuvat sekä Marvelin supersankarien seikkailut olivat silmäkarkkia tytölle. Niinpä tyttö päätti opetella piirtämään vaikka väkisin. Tuntikausia tyttö tuhersi ja tuhersi ja joskus sitten onnistuikin. Piirtämistä opetellessa myös mangatyyli alkoi kiinnostaa tyttöä ja se kuulsikin läpi useissa tytön piirrustuksista.

Ja kas niin paljastan lisää nörttipiirteitä itsestäni :D. Eli tosiaan nuorempana rakastin sarjakuvia, tilasin Spidermania, Wolverinea, X-meniä, Darknessia ja Witchbladea...vielä useampia ostin irtonumeroina :). Noh sittemmin mm. Darkness ja Wolverine lehdet on ainakin Suomessa lopetettu :(. Eikä nykyään enää muutenkaan tule luettua sarjiksia. En tiedä olenko kasvanut vaiheen yli vai eikö vaan enää ole aikaa. Piirtämisharrastuskin on taakse jäänyttä elämää, joten ehkäpä siksikään ei tule noita sarjakuvia niin enää seurailtua. Piirrosjälkeä ihailen ja kadehdin kyllä edelleen! 

Minä siis harrastin piirtämistä vain ja ainoastaan lyijykynällä. Tussaamista tai värittämistä ylipäätään en koskaan edes yrittänyt, kun ihan tarpeeksi vaati töitä tuo lyijärinkin käyttö!

Olen rajoittunut myös piirtämään lähinnä fantasia-aiheita ja yleensä vain ihmisiä. Joskus jokunen eläinkin on eksynyt piirrustuksiin, mutta enpä voi sanoa niiden olevan kovin kummoisia. Tykkäsin myös piirtää julkimoita mallista, mutta ne eivät yleensä onnistuneet mitenkään maailman parhaiten :D.

Valitsin tänne kuvia joista itse tykkään ja pahoittelen suurta määrää :D. Jäljelle jäi vielä joitakin suosikkeja, koska joku roti tässäkin touhussa! Lisäksi en löytänyt enää koneelta muutamaa suosikkia, joten jääköön ne seuraavaan kertaan, jos tämä postaus kiinnostaa ketään :).

Mutta tässäpä näitä omia tuherruksia:

Tämä on lempipiirustuksiani ja siinähän on tietysti Lara Croft, joka vieraili aina välillä Witchblade lehdessä. Tämä on piirretty lyijykynällä ja photoshopattu Frescoksi.


Tämä olikin jo aikaisemmassa kutistemuoveiluun liittyvässä postauksessa. Ehdottomia lemppareita. Joskus 7-päivää lehdessä nähty kuva Nicole Richiestä...joskin Nicole itsessään ei kauheasti inspiroinut, joten teinpä siitä sitten menninkäisen, haltian tms. :D. Kuva vaan oli niin kaunis, että oli pakko päästä se piirtämään.


Omasta päästä piirretty daamikaksikko. Tämä taisi olla eka täysin omasta päästä ilman mallia piirretty teos.


Jokaisen "taiteilijanhan" pitää tehdä omakuva jossain vaiheessa "uraa" :D. Tässä minun :). (Paitsi, että mulla ei ole koskaan ollut tollaisia hiuksia...noh taiteilijan vapaus ja sitä rataa)


Ilman mallia piirretty neito miekkoineen ja koirineen.


Yksi lemppareistani: Paholaisnainen
Ilman mallia piirretty.


Tästä on joskus ehkä arvuuteltu olisiko tässä TsiSanna ja TsiTriinu :D. Enpä osaa edelleenkään sanoa, tarkoitus ei niin ainakaan ollut, mutta kyllä noissa jotain samaa taitaa olla kuin meissä, mulla oli tuolloin jopa tuollainen lyhyempi tukka . Alitajunta on jännä juttu :D.
Witchblade lehdestä otettu mallia, joskin siivet omaa tuotantoa. 


Omasta päästä oleva koulutyttö


Robbie Williams 


Björk. Artisti ei ole mun juttu, mutta tämä kuva oli. Tosin en koskaan saanut hiuksia piirretyksi, ei vaan onnistunut vaikka kuinka tuhersin ja tuhersin.
Piirrustusterkuin entisestä elämästä TsiSanna
3 kommenttia:

  1. Nämä on niin upeita, ettei uskoisi kun sanot ettet osaa piirtää. Sitä näköjään pystyy ihan mihin vain kun oikein haluaa.

    VastaaPoista
  2. Jep, kaikkeen pystyy, kun tosissaan treenaa :).

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...