tiistai 23. huhtikuuta 2013

Äidin iltapala ja ei niin onnistunut ruoka-askartelu

Tykkään ihan hirmuisesti avokadoista ja kun niitä sattui tuossa yksi ilta olemaan päätin tehdä niistä itselleni iltapalaa. Samaan syssyyn pohdin, että tätähän vois varmaan tunkea naamallekin ja kas niin syntyi idea tästä ruoka-askartelusta (tai ehkä tää on taas taitelijan omakuva (vertaa tämä postaus) :D):


Mössö on siis avokadoa ja limeä sekä ripaus suolaa. Huulet ovat paprikaa, silmillä kurkut, papiliotit porkkanaa, tukka kukkakaalia, korvat keltaiset miniluumutomaatit ja korvikset porkkaanaa ja tomaattia.
Hyvää oli, vaikka vähän friikin näköinen tuosta tulikin :D.

Ja sitten se epäonnistunut askartelu:

Ei tuo siis mikään järkyttävän huono ole, mutta tyyyyyylsä kyllä. Halusin kokeilla tuota munan muotoilemista ja en oikein jaksanut sitten muuhun keskittyä...lopputuloksesta sen kyllä huomaakin. 
Eli tuo monsteri on siis litistetty keitetty muna :). Lykkäsin kuoritun, mutta vielä kuuman munan lasten muoviseen mukiin ja lyttäsin sen morttelin nuijalla kasaan. Kauaa ei tarvinnut pitää ja tuli ihan erinäköinen muna. Meinaan kyllä jatkossakin muokkailla noita keitettyjä munia, hauskaa hommaa :).

Munanmuokkausterkuin TsiSanna
1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...