torstai 25. huhtikuuta 2013

Nalle- ja kukkakorvikset mustasta kutistemuovista

Kahden sattuman summa nämä korvikset. Eli ensin Tiimarissa oli alessa korviksenkantoja ja sitten satuin Sinelliin ja bongasin sieltä mustaa kutistemuovia. Näistä oli sitten suorastaan pakko askarrella korviksia.


Nalle ja kukat on tehty piparimuoteilla :). Piirsin siis kuvan muotin mukaan suoraan kutistemuoville ja ei kun leikaten ja sitten nallet ja kukat uuniin. Hetken päästä pääsinkin jo liimailemaan pienemmät nallet ja kukat korviksenkantoihin. Helppoa ja mukavaa. Ainoa, että tuo kutistemuovin leikkely on tuskaista, jos haluaa yhtään mitään ihmeempää yksityiskohtaa leikkailla. Tai sit mä en vaan osaa :).

Pohdin, että noista nalleista etenkin tulis aika söpöjä nappejakin. Ja toisaalta noista kukista voisi tehdä tällaiseen pantaan napin :).

Tässä vielä korvikset korvissa:


Kutistunein korvisterkuin TsiSanna

5 kommenttia:

  1. Ompas hienoja!!! Ihan ku ois lakusta tehdyt! Pystyykö tuohon tuon kutistamisen jälkeen vaikka jollain tussilla tms. tekee koristusta?!

    VastaaPoista
  2. En tiedä voiko jälkikäteen koristella, mutta ennen paistamista/kutistamista kyllä voi. Tosin en tiedä millaiset tussit näkyis mustassa muovissa...

    VastaaPoista
  3. Mattopuukolla ihan pikkuisen kerrallaan!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...