torstai 21. helmikuuta 2013

Neulottu Pacmanpanta

Sisäinen nörttini (jep, ulkoisen nörttini sisällä asuu sisäinen nörtti) astui jälleen esiin ja sen seurauksena syntyi Pacmanpanta. Kuvassa panta on vielä ompelematta päistä yhteen.

Tässä siis Pacman, Blinky, Inky, Clyde ja PinkyAlunperin minun piti tehdä pipo isolla keltaisella tupsulla, mutta lopulta päädyin pantaan, kun en ollut varma riittääkö musta lanka pipoon ja koska ajattelin että pannalle on näin kevään korvalla enemmän käyttöä :).

Panta on neulottu nro 3,5 puikoilla. Musta lanka on Novita Nallea ja loput erinäisiä jämälankoja. Täytyy sanoa, että kun tässä parhaimmillaan/pahimmillaan oli 7 lankaa yhtäaikaa käytössä, niin oli HIEMAN hankalaa saada ne pysymään ruodussa. En ole aikaisemmin tehnyt intarsianeuleita, koska se on minun hermoilleni liian haastavaa ja kyllähän tässäkin ärräpäät meinasi päästä, kun ei neuloksesta vaan tullut niin siistiä kun olisin halunnut. Mutta ihan kiva tästä kuitenkin tuli. Yllättävää kyllä haamut oli helpompi tehdä kuin pacman, tai siis saada siistin näköisiksi!

Pannassa on 120 silmukkaa (mikä oli hieman liikaa ja jouduin vähän kursimaan pantaa pienemmäksi). Reunoissa on joustinneuletta.

Tässä panta vielä päässäni.


Ja tässä uskomattoman hitech ja matemaattisenlahjakkuuteni paljastava suunnitelmani pannan tekoon :D.


Pitäisi alkaa jo harkita jonkinlaisen tietokonesysteemin käyttöä näissä hommissa, isompia kuvioita etenkin on todella hankalaa tehdä paperille. Jotenkin vaan aina tulee sit kuitenkin käytettyä paperia, kun en jaksa konetta pitää auki, jos tarvii jotain tarkastaa, että miten meni. Jos olis tulostin, niin sit varmaan konetta käyttäisin enemmänkin suunnittelussa.

Tsi"Nörttien kosto"Sanna

ps. Sisäinen nörttini on pirullinen, se suunnittelee jo seuraavaa projektia. Eikä siinä mitään, projektit on kivoja, mutta tämä seuraava on ISO, siihen tulee yli 400 isoäidinneliötä! Tästä lisää jos/kun saan työtä edes vähän aloiteltua.

6 kommenttia:

 1. Hauska panta!!! Meikäläisen paperille kirjatut ohjeet on kyllä ihan hepreaa aina, ja hyvä että itse osaa tulkita niitä :D Tsemppiä isoäidinneliöihin!!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Carmilla. Purppis ajattele asiaa niin, että ainakaan kukaan ei voi varastaa sun ideoita, vaikka näkis ne paperilla :D.

  VastaaPoista
 3. Ha haa! Ihanaa aikaa... Voihan pacman :)
  Tää on loistava!
  En kyllä yhtään ihmettele ärräpäitäsi... 7 lankaa HUH HUH

  VastaaPoista
 4. Tosi söpön näkönen! Itelläni ei kyllä varmaan hermo riittäis noin monen lankakerän kanssa sotimiseen :D Teidän on muuten haastettu, hyvät leidit >;D http://piponytimesta.blogspot.fi/2013/02/liebster.html

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...