tiistai 5. helmikuuta 2013

Aikamoista nysväämistä eli hedelmäsalaatteja askarrellen

Sattui samaan aikaan kaapista löytymään banaania, mangoa, omenaa, kiiviä ja viinirypäleitä, joten sormet oikein syyhysivät päästä leikkimään ruoalla.

Lapsille hedelmäsalaatteja tuli siis tehtailtua parina peräkkäisenä päivänä.

Ensimmäisessä salaatissa hiiret pitävät sadetta sienen alla.

Omenat ehtivät valitettavasti vähän mustumaan ennen kuin ehdin kuvan ottaa, onneksi kuitenkin kelpasi lapsille. Kaikki muu on tässä vapaalla kädellä tehtyä, paitsi nuo pikkusienet. Iso sieni ja pilvet ovat omenaa, salamat ja pikkusienet ovat mangoa. Hiiret ovat banaania. Ruohikko on keltaista kiiviä ja hiirten silmät ja nenät ovat kiivin siemeniä (näitä laittaessa mies totesi "aikamoista nysväämistä"). Harmittaa kun en keksinyt mistä tehdä sadetta, ehkä ensi kerralla mielikuvitus laukkaa luovemmin :).

Toisessa salaatissa on ihan vaan kukkia, mutta mielestäni siitä tuli tosi kiva.


Tässä on käytetty kahden kokoisia kukkamuotteja. Keltaiset kukat ovat mangoa, vaaleat kukat omenaa ja vihreät pikkukukat kiiviä. Kukkien keskustat ja lehdet ovat viinirypäleitä. 

Tästä tuli sen verran kiva, että mietin että sopisi ihan kakunkin päälle :). 

Hedelmäisin terkuin TsiSanna3 kommenttia:

 1. Ihana blogi tämä teidänkin blogi! :) Jään seuraamaan! :)

  VastaaPoista
 2. Aaarhg, mun täytyy heti hankkia jostain tuollasia pieniä kukkamuotteja. Aivan ihana tuo kukkasalaatti. Me tehdään aika usein itse ihan perus hedelmäsalaattia. Sitähän saisi kivasti piristettyä parilla kukkasella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä se lähtee, ensin vähän koristelet perussalaattia kukilla ja yhtäkkiä huomaat väkertäväsi milloin pöllöä, milloin robottia :D.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...