tiistai 19. helmikuuta 2013

Halloween magneetit

En nyt tiedä olenko ajoissa vai myöhässä tämän aiheen kanssa, mutta oli kummin vaan, niin tässä tulee Halloween teemaisen magneetit! Nämä liittyvät FB haasteeseen, jossa lupasin tehdä jotain käsintehtyä viidelle ekalle kommentoijalle, jos he lupaavat saman omassa statuksessaan. Vain neljä uskaltautui kommentoimaan ja nämä magneetit ovat kolmas setti laatuaan. Neljänteen pitäisi vielä pohtia aihe.

Näiden idea tuli siitä, että olin tekemässä hedelmämagneetteja ja satuin tekemään kurpitsan. Se oli jokseenkin tylsän näköinen sellaisenaan ja päädyin kirjomaan sille kasvot. Siitä se sitten lähti.

Tässä vampyyrin pusuhuulet, herra haamu, hurja hautakivi ja karmiva kurpitsa:Magneetit on virkattu nro 1,5 koukulla suurin osa Novitan virkkauslangasta, osa on jämälankoja.

Karmivin terkuin Tsi"Pumpkinhead"Sanna


2 kommenttia:

  1. Nuo on kyllä niin hauskoja!!! Itse juuri tänään tuskailin tuollaisten pienten osien virkkauksen kanssa.. ei tahdo minun nakkisormet taipua :D

    VastaaPoista
  2. Mä taas tykkään just tästä näpertämisestä. Tulee nopeasti valmista, eikä harmita vaikka joutuis välillä vähän purkamaankin, mitä ei tietty allekirjoittaneelle koskaan käy...eipä :D.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...