sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Lasten välipalaleipä alias Robotti Huttunen

Lapsille taas näpertelin vähän välipalaa. Esikoinen kun teoksen näki, niin tuumasi "Kato äiti Robotti Huttunen". Tarkoitti tietty Ruttusta, mutta R on vielä vähän hakusessa, niin muuttui Huttuseksi :).


Robotti Huttusen pää, vartalo ja kaula ovat ruisleipää, joissa päällä oivariinia ja juustoa. Jalat, kädet, korvat ja antennit ovat myös ruisleipää. Antennien päät ja jalkojen ja käsien vaaleat osat ovat omenaa. Käsien ja jalkojen oranssit osat, iso suorakulmiopaneeli kropassa ja ympyräpaneeli kropassa ja korvan keskiosat ovat porkkanaa. Korvan uloin osa ja punaiset osat vartalossa ovat tomaattia. Vartalon vihreät osat ovat kurkkua. Silmät ja suu ovat fetaa, mustat osat ovat oliivia.

Tämä on veistelty lähinnä vapaalla kädellä, kun aika helppoja muotoja. Pienet ympyrät on tehty omenaporalla.

Tämä hävisi lautaselta alta aikayksikön :D.

Tsi"Robo"Sanna

3 kommenttia:

  1. Et haluais tulla mulle pilkkomaan salaatteja?! Ei tarvis edes muotoilla, jos ei jaksa!! Oon niin pirun laiska pilkkomaan, vaikka salaatti on suurta herkkua... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä jottei, musta se on kivaa puuhaa :). Tai sit sun pitää ostaa se Salad Chef vai mikä se on mitä ne ostostv:llä tyrkyttää, kun on kuulemma niin kätsä ja vähäntää työn määrää rutkasti :D.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...