lauantai 13. lokakuuta 2012

Lisää kirjanmerkkejä


Joko kyllästyttää :D? Ideota syttyy nyt päässäni kuin sieniä sateella, joten kirjanmerkkejä tulee varmasti vielä näidenkin jälkeen lisää. Koittakaa kestää. Ja kuten sanottua menevät pukinkonttiin, joten itse olen vain tyytyväinen, että ideoita kerrankin pukkaa eikä mene pakkopullaksi.
Näitä kirjasta ulos jääviä osiahan voisi kyllä käyttää vaikka avaimenperinäkin, kun ovat minikokoisia! Kaikki merkit on virkattu nro 2 koukulla puuvillalangasta. 
Ohjeita laittelen jos joku pyytää! 

Muffinikirjanmerkki

Tästä merkistä tuli mielestäni aika söpö ja erityisen iloinen olen keksittyäni miten tuo kierre muffinin laelle syntyy. Muffini on noin 2cm korkea, eli melkoisen pieni. 

Jäätelökirjanmerkki

Jäätelö on virkattu täysin samoja tekniikkoja hyödyntäen kuin muffini ja sen korkeus on noin 5 cm.

Viinipullokirjanmerkki

Tämä idea lähti liikkeelle oikeastaan vitsistä, mutta oli kuitenkin mielestäni lopulta sen verran kiva idea, että lähti toteutukseen. Huomata saattaa, että en todellakaan osaa kirjoa, mutta tekstistä saa selvän ja se saa nyt riittää.

Hämähäkkikirjanmerkki

Tähän merkkiin olen erityisen tyytyväinen, koska se on livenä übersöpö, harmittaakin kun kuvissa ei näytä yhtä kivalle. Hämis on noin 3cm pitkä. Tämä jää varmaan itselleni, kun en taida raaskia luopua. Jos olette hieman järkevämpiä kuin minä, niin teette oman hämähäkinverkkonne valkoisesta langasta :D. Itse tajusin vasta kun merkki oli valmis, että verkot ovat yleensä valkoiset...

Vampyyrikirjanmerkki


Jos nyt joku ei vielä kuvista huomannut, niin tykkään itse lukea vampyyrikirjoja (taustalla Sookie Stackhouse sarjaa). Onneksi en ole kaveripiirin ainoa, eli tämä on jo korvamerkitty hyvälle ystävälle. Jos luet A, niin terkkuja ;D. Kuvissa lepakon siivet näyttävät jotenkin eri kokoisilta, mutta ovat kyllä ihan samanlaiset molemmat. 

Tulipa sellainen fiilis tämän kertaisen postauksen perusteella, että pitää marssia valokuvauskurssille ja ostaa uusi kamera :D. Tai hankkia ammattilainen kuvaamaan omat tuotokset, yeah right...

Merkkiterkuin TsiSanna

1 kommentti:

  1. Ihan tuo muffinsi kirjainmerkki. Olis kiva tehdä lukutoukalle sellainen, mutta en löydä ohjetta mistään :( onko sitä jossain blogissasi?

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...