tiistai 16. heinäkuuta 2013

Virkattu hiushuivi

Tämän sain valmiiksi jo ennen lomalle lähtöä, mutten ehtinyt laittaa blogiin. Eli tein reissuun uimista (ja miksei muutenkin) varten huivin. Idea lähti vaihteeksi letistä, eli halusin testata miltä virkatuista nauhoista tehty letti näyttää. Ja koska se näytti kivalta päätin tehdä siitä huivin.


Tein siis neljä virkattua soiroa, jotka palmikoin ja sitten vaan virkkailin simpukoista kolmion huiviksi.Lisäsin vielä sitomisnauhat ja huivi oli valmis :). Tästä tuli ihan kiva ja se ajoi hyvin asiansa eikä päänahka kärventynyt uidessa.

Huiviterkuin Tsisanna


3 kommenttia:

  1. Kaunis huivi ja tosi tarpeellinen näin kesäisin.

    VastaaPoista
  2. Ihana huivi! Mun on pitäny kokeilla tuota simpukkakuviota jo pitkään! Se voisi olla kaunis myös tyynynpäällisenä :) Ja noi palmikot, aivan loistoidea pannaksi! 3v. tyttäreni leikkasi muutama päivä sitten itselleen otsahiukset, kun halusi samanlaiset hiukset kuin isoveljillä ja nyt pannat ovat tärkeämpääkin tärkeämpiä, kun etuhiukset sojottaa aina letin välistä.... Voisikin kokeilla palmikkoperiaatteella pantaa:)

    VastaaPoista
  3. Kiitos :). Pohdin itsekin, että tuosta letistä olisi tullut kaunis panta ihan sellaisenaankin. Ja ehkäpä jossain välissä tulee sellainenkin tehtyä :). Tykkää tuosta neljän säikeen letistä, kun sinne saa niin nätisti yhden eri värisen säikeen mukaan :).

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...