sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Prinsessakampauksia

Joko kyllästyttää prinsessajutut? :D Kestäkää vielä tämä vika! Eli kun kerran juhlittiin prinsessasynttäreitä niin pitihän neidin hiustenkin olla kondiksessa.Yllä harjoittelukampaus/vaihtoehto prinsessakampaukseksi. Kysessä on neljällä säikeellä tehty pitsitekniikalla palmikoitu ranskis. Yksi säikeistä on tuo mukana kulkeva nauha. Tuo pitsihommahan siis tarkoittaa vaan sitä, että vain toiselta puolelta otetaan tukkaa mukaan ranskikseen.  


Samana päivänä treenasi myös omalla tukalla ja yllä lopputulos. Tässä kyseessä hollantilainen letti, sama tekniikka. Koristeeksi lisäsin pienen kukan nutturan sisään.


Ekana juhlapäivänä (juhlimme siis juhlat kahdessa osassa) prinsessa halusi kuitenkin tukan puoliksi auki ja niinpä tein vain pantaletin ja kiharsin lopun tukan.


Tokana päivänä sain väkertää tukkaa neidin luvalla ja tein tuon harjoituskampauksen, mutta erivärisellä nauhalla ja lisäsin kukan nutturan sisään koristeeksi.


Tämä ei liity prinsessajuttuihin mitenkään, mutta lupasin laittaa kuvan kun opin tekemään ranskiksen viidellä säikeellä ja tässä se on :). Lähikuvassa solmunuttura.

Hiusterkin TsiSanna


5 kommenttia:

 1. Aivan upeita lettikampauksia! Tuolla mun "prinsessalla" on ihana korkkiruuvikiharainen tukka, mutta se on sellanen jalkapallopoika, ettei sille paljon lettejä väkerretä. Ja miten ihmeessä sä teet noita upeita lettejä omaan päähän?! Kun kädet ei kyllä taivu. Ei mun lyhyeen tukkaan kyllä mitään saiskaan.

  VastaaPoista
 2. Aivan i h a n i a kampauksia olet tehnyt:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Ei tuo munkaan prinsessa aina jaksa istua paikallaan. Yleensä vähän joudutaan neuvottelemaan näistä hiustenlaittosessiosta. Siksi usein onkin normipäivänä vaan ponnari tai perusranskis neidillä. Omaan tukkaan saa, kun harjottelee. Mä oon vasta viime vuosina alkanut harjoitella ja nyt alkaa sujua useimmiten. Toi kiemuraletti oli yllättävän helppo, kun ei tarvii vaihtaa käsien asentoa. Koko pään ympäri menevät letit on hankalia.

  VastaaPoista
 4. Ei oo totta, miten noin upeita kampauksia voi osata tehdä! Tykkään hirveästi leteistä ja kaikenlaista olen yrittänyt väsätä, mutta en edes tiennyt että noin upeita lettejä on olemassa :)

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos, vallan punastun täällä. Inspistä ja ohjeita löytyy prinsessakampauksiin vaikka miten paljon täältä: www.princesshairstyles.com/?m=1. Sieltä bongasin esim. neljällä säikeellä tehtävän ranskiksen ohjeen ja ihastuin tuohon nauhan kanssa tehtävään versioon niin, että olen sitä käyttänyt tekniikan opittuani monen monta kertaa (kuten noissa tämän postauksen kampauksissa).

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...