tiistai 23. heinäkuuta 2013

TsiÄidin kanaverkkoihanuuksia

Minä siis kärvistelen aivojeni idealakossa, joten mitään käsitöitä ei synny tällä hetkellä. Mutta onneksi on äiti <3! Äiti esitteli uusinta ihanaa tsi-tekelettään ja minä kärppänä kysymään, että saanko esitellä blogissa :D. Olen jo pidempään, oikeastaan blogin alusta asti toivonut, että voisin esitellä myös esikuvani ja käsityöidolini töitä täällä ja nyt vihdoin pääsen asiaan :).

Käsityö- ja tsi-innostukseni on täysin äidin peruja (leipomisinnostus sitten isän puolelta). Koulun käsityötunnit olivat lähinnä kamalia surkean opettajan takia ja tuskin olisin koskaan oppinut neulomaan tai virkkaamaan jos äiti ei olisi käsitöitä harrastanut. Kiitän siis äitiäni suuresti tästä lahjasta joka antaa antamistaan :). Edelleen jos en ymmärrä jotain ohjetta tai kaipaan muuten neuvoja käsitöiden suhteen kilautan äidille. Ideoita myös varastelen äidiltä (luvan kanssa) ihan suvereenisti :). Tosin on hauskaa myös huomata, että välillä törmään tekniikkaan josta äiti ei ole kuullut ja ehdin kokeilemaan sitä ennen äitiä. Tulee ihan käsityöninja olo!

Mutta aiheeseen, eli kanaverkkoihanuuksiin. Ensimmäinen on koriste keittiöön:


Kanaverkko on liimattu kehykseen ja aterimet on sidottu rautalangalla kanaverkkoon, koristeena on pitsinauhaa ja hopeista nauhaa.

Tämä oli äidin ensimmäinen idea ja tätä tehdessä tuli sitten toinen idea. Ja tämä jälkimmäinen idea on sellainen, että ihastuin välittömästi (ei sillä että ekassakaan vikaa olisi :D). Pää piiputtaa armoa, kun olen yrittänyt miettiä mihin omassa kämpässä voisin asetella samanmoisen :).

Eli iiiiiihana kanaverkkokorvisteline:


Niin nerokasta ja yksinkertaista ja kaunista kaikkea samaan aikaan. Ehdottomasti haluan samanlaisen, tosin yritän myös keksiä miten tuohon saisi yhdistettyä nappikorviksillekin paikan. Ehkä alalaitaan voisi kiinnittää jonkun tason/laatikon tms. 

Kehyksiähän voi etsiä kirpparilta tai nyt aleista, joten kovin tyyristäkään tällaisen kanaverkkohässäkän tekeminen ei pitäisi olla.

Verkkoterkuin Tsi"päätön kana"Sanna feat. TsiÄiti


5 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea toi korvisteline! Mä aloin miettiä kanssa miten nappi korvikset sais vastaavaan, kun itsellä niitä enemmän on. Äkkiseltään tuli mieleen joku kangas tai virkattu naru, johon ne vois napsia kiinni... Pitää vähän haudutella ajatusta =)

  VastaaPoista
 2. Joo kangas voisi toimia hyvin nappikorvisten kanssa. Joku valmiiksi reikäinen :). Ristipistokangashan voisi toimia, on ehkä vaan tylsemmän näköinen...

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis toi aterimista tehty taulu ja korvis taulu on täynnä iloa ja riemua:)

  VastaaPoista
 4. Kätevää, tuossahan on korvikset kerralla näytillä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...