torstai 2. toukokuuta 2013

Egg Shaperit nuo ihanat turhakkeet Japanista

Kun nyt sitten tuli hurahdettua tähän ruoka-askarteluun, niin oli suorastaan PAKKO tilata Japanista asti (ja nyt joku kertoo, että näitä ois saanut lähi-Siwasta...) Egg Shapereita!

Tässäpä kuva näistä mun uusista ihanuuksista:


Eli nämähän toimii, niin että noihin työnnetään kovaksi keitetty muna sisään, kapistus suljetaan ja sitten koko komeus laitetaan lillumaan kylmään veteen 10 minuutiksi ja kun kapistuksen avaa pitäisi olla söpösiä munia tarjolla.

Tietty omat ei ihan ekalla kerralla täysin onnistuneet. Ongelmia oli kaksi, oma malttamattomuus ja vähän liian isot munat (voi mitä kaikkea kaksimielistä tuosta tuleekaan mieleen, mutta jätetään moiset jutut omaan arvoonsa). Eli en jaksanut odottaa sitä vaadittua 10 minuuttia vaan tempaisin munat pois kylmästä vedestä ehkä viiden minuutin jälkeen... Lisäksi tosiaan munat ei ihan täysin mahtuneet muotteihin ja siksi vähän tursuilivat yli äyräiden. 

Ai niin ja yhden munan mokasin keittämällä liian vähän aikaa niitä...minäkö malttamaton? Muna meni ihan säpäleiksi kun yritin survoa siitä nallea, kun keltuiainen oli vielä löysä...:(.

Siksipä tässä kuvat vain kolmesta valmiista munasta:


Onneksi etenkin esikoinen tykkää keitetyistä munista, niin äiti saa rauhassa harjoitella näitä :)!

Tsi"turhake"Sanna


5 kommenttia:

 1. Kaikkee ne keksii :'D Mut on kyl syötävän söpöjä, hehe ;D

  VastaaPoista
 2. Huippuhauskaa!!!! En ole ikinä moista nähnyt! Ja olipa hieno tuo toinenkin muffinssikukkaro :)

  VastaaPoista
 3. No nyt oot kyllä tehny semmosen löydön, joka passaa sulle! :) Ootko suunnitellu "ruuan-tuunaus-matkaa" Japaniin?! :D

  VastaaPoista
 4. Voi kun pääsiskin Japaniin! Rakastan vielä sushiakin, että olis kyllä unelmalomakohde :D! Ehkä joskus kun skidit on vähän isompia :). Noi Egg Shaperit on tilattu j-listin kautta ja siellä oli kyllä vaikka mitä muutakin fantsua keittiöroinaa. Jos olisi enemmän kaappitilaa ja rahaa, niin täytyis varmaan tilailla enemmänkin ihanuuksia :D.

  VastaaPoista
 5. Eikä!!!! :DDDDDDDDDD hahahahaha ihania!!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...