tiistai 7. toukokuuta 2013

Aivan ihana tilaustyö!

Rakas kälyni tilasi minulta eräälle hääparille lahjaksi parin nukkeja. Alunperin suunnitelma oli, että nuket olisivat TsiZillan tyylisiä. Tarkoitus olis siis tehdä gootahtava hääpari melko isoina nukkeina, mutta ajanpuutteen vuoksi kysyin sopisiko että teen hieman pienemmät nuket ja siitä lähti sitten idea pikkuisesta luurankoparista. Idea on Creepy Cute Crochet kirjasta (ihan mahtava kirja muuten ja saa nykyään jo suomeksikin) ja nimenomaan tästä kuvasta. Ohjetta en seurannut ja muutin muutenkin pariskuntaa hieman. Esim. silmät ovat erilaiset ja lisäsin huopasydämet omalle parilleni ja morsiamen huntu on valkoisen sijaan musta (koska oikealla morsiamella on mustavalkoinen puku).

Mutta enempää selittelemättä tässä he ovat Skelegirl ja Skeleboy:

No nyt joku saattaa sitten ihmetellä, että mikäs toi kolmas hemmo tuolla on... No sehän on tietty The Kuolema. Ja tässä tullaan siihen, miksi tämä oli niin ihana tilaustyö: minä tykkään tällaisesta ehkä vähän makaaberista tyylistä amigurumeissa ja vähän saatan muutenkin diggailla siihen suuntaan menevää osastoa (ihan kaikkea siis, vaikka en ole koskaan ole ollut yhtään gootahtava tyyliltäni). Ja nyt siis pääsin vapaasti toteuttamaan itseäni valmiiksi synkänihanassa aiheessa :). 

Kuolemanhan lisäsin mukaan "Until Death Do Us Part" lauseen takia, joka läheisesti häihin liittyy. 


Omasta mielestä näistä tuli aika mukiinmenevät, toivotaan että kelpaavat sekä lahjanantajalle että saajalle :)! Jotenkin tästä tuli myös suloinen ja romanttinen vaikka aihe ehkä on vähän karmiva. Jep, olen hieman outo :D. Toiveena oli kuitenkin gootahtavaa, joten toivotaan että osui ja upposi.

Kaikki nuket on virkattu nro 2 koukulla ohuesta puuvillalangasta. The Kuoleman viikate on taikataikinaa, joka on maalattu lasten sormiväreillä.

Karmivan suloisin terkuin TsiSanna4 kommenttia:

  1. Tosi söpöjä tuli :) Miulla on itelläni tuo kirja mistä kyseiset ohjeet löytyy, en vaan vielä oo saanu aikaseks tehdä siitä mitään :D Mutta se on kyllä täynnä söpöjä otuksia!

    VastaaPoista
  2. ÄÄÄÄÄ niin ihania <3 Mulla on just toi kirja, suomenkielisenä! Mutta en oo ehtiny virkata sieltä ku yhen Cthulhun vasta... .___.

    VastaaPoista
  3. On hyvä kirja, mä oon joskus aikaa sitten virkannut Chutlun, amazonin, kuoleman ja tommosen luurankopojan. Ne oli melko ekoja mun amigurumeita ja etenkin amazonista tuli aika ruma. En vaan osaa sitä hiustentekotekniikkaa joka tossa kirjassa neuvotaan. Mä teen mieluummin peruukkeja kuin hiukset fringenä (mitenhän se on suomennettu?). Se on edelleen hauskaa, että sain kaksi noita kirjoja aikanaan melkein peräkkäisinä päivinä. Kuulemma oli just mun näkönen kirja :D!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...