torstai 15. toukokuuta 2014

Hirviöleivät

Huh, tulihan tämä toukokuukin vihdoin korkattua bloggailun osalta! Olen viime aikoina ollut jokseenkin saamaton ja sama jatkuu, joten hiljaista voi olla täällä, mutta älkää kaikotko lukijat :). Puikoilla on yksi työ, joka vaan on niiiiiiiiin pitkästyttävä että edistyy todella hitaasti. Askarteluideakin on, mutta tarvikkeet uupuu, eikä tietoa milloin ehdin hommaamaan. Tarkoitus olisi siis jatkossa postailla taas vähän useammin, mutta saas nähdä mitä saan tehtyä, kun on tässä kaiken näköistä hässäkkää :).
 
Mutta asiaan. Näin pinterestissä hauskat hirviöleivät (linkin takana muitakin hauskoja ruoka-askarteluja) ja halusin väkertaa lapsille iltapalaksi eilen saman tyyliset leivät. Ei muuta kun kaivelemaan kaappeja ja katsomaan mitä meiltä löytyy hirviöiden luomiseen. En olekaan vähään aikaa ruoka-askarrellut ja kylläpä se taas olikin hauskaa puuhaa :). Ja parasta on tietty se, että lapset on innoissaan :). 

 
 
Hirviön vartalossa on ruispaahtoleipää, margariinia, juusto ja makkaraa. Kieli on makkaraa, kädet ja suu paprikaa, jalat kirsikkatomaattia ja silmät kurkkua ja rusinaa :).
 
Ei tarvinnut kauaa houkutella lapsia näitä syömään. Kumpikin söi ekana hirviön silmät.
 
 
Nämä leivät oli tosi helppo toteuttaa ja kaikki hävisi lautaselta, jopa paprika, joka ei ole kummankaan lapsen suuri herkku. Ehkä se kohta maistuu jo sitten muutenkin!
 
Ruoka-askarteluterkuin pitkästä aikaa TsiSanna
 
 

5 kommenttia:

 1. Tällaiset varmasti häviää lasten suuhun nopsaan! Hauska idea.

  VastaaPoista
 2. Hauskat, menee varmasti kokeiluun meilläkin jossain muodossa! Meillä nirsoillaan allergioiden takia ja kaikki kikkakolmoset on tervetulleita. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä nirsoillaan välillä muuten vaan. Mutta nykyään kyllä ruoka-askartelen ihan vaan siksikin koska se on kivaa :)

   Poista
 3. Hauskat hirviöt, maistuivast varmaan hyvälle lasten suussa!!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...