sunnuntai 3. elokuuta 2014

Virkattu unipupu

 Huh hellettä sanon minä! Lomat olisi nyt lusittu, joten josko sitä nyt taas pääsisi kiinni arkeen ja alkaisi syksyn lähestyessä ehkä käsityötkin taas kiinnostaa? 

Lomalla ollaan koko perhe viipotettu tukka putkella ympäri Suomea ja Mallorcallakin ehdittiin piipahtaa. Lapset on olleet ihmeissään ja innoissaan kun koko ajan ollaan oltu jossain :). 

Jostain syystä helteet ovat lannistaneet täysin käsityöintoni. Meillä on kotona sisälläkin 30 astetta lähes koko ajan, joten ei jaksa oikein tehdä yhtään mitään. Reissussa sitten taas on ollut niin paljon muuta, että käsitöitä ei ole ehtinyt edes ajatella. 

Yhden työn sain kuitenkin tehtyä loman aikana kaverin toukokuussa syntyneelle tytölle. 

Saanko esitella neiti unipupu:


Unipupu on tehty ihan omasta päästä, näihin tämän mallisiin uniriepuihin olen törmännyt niin monessa paikkaa, että vaikea sanoa kuka on se alkuperäinen moisen keksinyt henkilö. "Vartalo" on isoäidinneliö ja pää on kiintein silmukoin tehty pallo. Melkoisen yksinkertainen malli kaiken kaikkiaan, mutta mielestäni tuosta tuli ihan kiva. Lankana käytin Novita Miamia, silmät ja nenä ovat turvasilmät/nenä.

Joskos sitä tulevina päivinä ehtisi sitten lukea vähän muidenkin blogeja :).

Toivon mukaan geimeissä mukana jälleen hieman useammin TsiSanna

4 kommenttia:

  1. Oi, kuinka ihana unipupu. Harmi, kun omat lapset ovat kasvaneet jo niin isoiksi, että eivät tarvitse unikaveria.

    VastaaPoista
  2. Suloinen pupu! Näitä voisikin jonkun virkata varastoon, muutama lapsi on lähipiiriin syntymässä syksyn aikana.

    VastaaPoista
  3. Kiitos :). Pohdin tämän mallin ja pöllöhelistimen välillä pitkään, mutta päädyin tähän, koska aloin virkkaamaan tätä vasta vikana iltana ja ajattelin että tämä tulee nopeasti niin kuin tulikin. Meillä kanssa lähipiiriin tulossa vauvoja, joten ehkä jotain vastaavaa teen toistekin :).

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...