torstai 10. huhtikuuta 2014

Ei mennyt kuin Strömsössä -haaste

Sain tämän haasteen Lankahelvetin Hennalta. Henna kuvailee haastetta näin "Jokainen käsityöläinen tietää varmasti sen, kun homma menee kirjaimellisesti vituiks ja työn tulema on ihan täysin jotain muuta kuin mitä sen piti olla. Hups vain! Näitä tuotoksia ei ikinä näy missään ja kaikki niistä aina vaikenee, joten nyt pistän haasteen kiertämään!"

Ja kyllä vaan, joskus käy niin, ettei kaikki todellakaan mene niin kuin Strömsössä... En olekaan koskaan aikaisemmin tainnut esitellä täysin pieleen mennyttä käsityötä. Kerta se on ensimmäinenkin, joten tässä tulee.
Pieleen mennyt palatossu.


Tarkoitus oli tehdä pitkävartinen palatossu, jollaisen kuvan olin bongannut pinterestistä. No ei tosiaan sitten mennyt kuin Strömsössä ja palaset jäivät liian pieniksi. Sen näkeekin hyvin tuosta  keskikohdasta, että palojen kulmat eivät vaan ylety toisiinsa. 

Tossu päätyi talteen siitä syystä, että jos joskus yritän tehdä samanlaiset uudelleen, niin voin mitata tuosta minkä kokoiset palojen pitää olla :).

Haastan kertomaan pieleen menneistä käsitöistään seuraavat blogit:


Terkuin TsiSanna


5 kommenttia:

 1. Kiitokset haasteesta! Tämä onkin kiva haaste. Jatkan haastetta lähipäivinä - jotain pieleen mennyttä löytyi kaapista...

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen törmännyt Pinterestissä noihin pitkävartisiin palatossuihin....alkuperäiset ovat minun miehen suunnittelemat ja ne pitkävartiset minun omAt ;D

  http://omakoppa.blogspot.fi/2012/03/salmiakkiruutuvillasukat.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen idean ihan alunperin nähnyt neulottuna ja käsittääkseni niitä neulottuja versioita on tehty jo silloin kun mummoni oli nuori :). Siis sitä lyhyttä versiota, nuo pitkävartiset olivat uusi tuttavuus minulle. Tuo minun käyttämäni neliömalli ei ole siitä pinterestin kuvasta, mutten enää muista mistä ohjeen kaivoin, joku englannin kielinen sivu oli kyseessä :)

   Poista
  2. Joo, ei oo palatossut ylipäätään ihan uusi keksintö ;) mut kuka muuttaa minkäkin silmukan ja sitten voi sanoa että ku se oli miun keksimä! :P

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...