lauantai 22. kesäkuuta 2013

Virkattu rantakassi

Lähden perheeni kanssa etelään lomailemaan kohta sillään ja halusin mukaan ison rantakassin. En löytänyt sopivaa, joten päätin virkata sellaisen. Halusin että kassi on paitsi iso, myös värikäs.

Ostin joku aika sitten paljon erivärisiä puuvillalankoja ihan muuhun tarkoitukseen, mutta eipä koskaan tullut tätä alkup. tarkoitusta toteutettua, joten päätin käyttää lankoja tähän kassiin.


Kassin pohja on pyöreä ja siinä on tähtikuvio. Muuten kassi on verkkoa, yläosa kiinteitä silmukoita ja reuna rapuvirkkausta. Nyöri on viisisäikeinenletti (yllättävää lettihullulta, eikö :D?). Sattumalta löysin myös juuri passelin koristeen rantakassiin kätköistäni. Sulkien värit ovat just about täydelliset ja mikäpä muu sopisi rantakassiin paremmin kuin simpukka :).

Tässä koriste vähän lähempää:


Ja pohjan tähtikuvio:


Kokeilin myös tuliko kassista tarpeeksi iso ja kyllä vaan tuli. Sisään mahtui neljä pyyhettä, kaksi ämpäriä, kaksi lapiota, kastelukannu ja neljä hiekkamuottia. Ja tilaa jäi ylikin, eli saisi vielä aurinkorasvat ja vesipullon tms. mukaan :).

Toivottavasti pian hyvinkin helteisin terkuin auringonpalvoja TsiSanna

7 kommenttia:

 1. Voi kiitos Sude! Harmi, että olen nyt sairaana :(. Toiv. ehdin vielä edes vähän parantua!

  VastaaPoista
 2. Leppoisaa rantalomaa sinulle.. kauniin rantakassin olet virkannut, herättää taatusti ihastusta:)

  VastaaPoista
 3. IHANA KASSI!
  Mukavaa rantalomaa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavan värinen! :) Taas uusi intous iski tehdä :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos lomatoivotuksista. Loma oli aivan ihana! Rantakassikin toimitti virkansa hyvin :). Flunssani piti viikon tauon, mutta palasi nyt sitten korkojen kera. Blogi siis jatkaa kesätaukoa vielä tovin, kun parantelen järkkyä kuumetta :(. Triinukin on reissussa piakkoin, niin sieltäkään ei päivityksiä tule. Lueskelen kyllä teidän muiden ihania blogeja minkä kuumeisilla silmilläni pystyn.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana rantakassi! Tuollainen pitäisi kyllä opetella tekemään.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...