torstai 13. kesäkuuta 2013

Viime kesän amigurumeja osa 2.

Jatko-osaa pukkaa ja nehän on tunnetusti huonompia kuin ekat osat :D. Niin tälläkin kertaa, kun kyse on melkolailla ekoista omilla ohjeilla tehdyistä amigurumeista. Tosi yksinkertaista settiä siis luvassa :).


Poitsun monsteri, joka on tehty Novitan Tennessee langasta. Silmät on eriväriset askartelusilmät ja kieli on keskellä suuta :D.


Tytsyn monsteri on myös tehty Novitan Tennessee langasta. Typyn monsterilla on hampaat ja eri väriset silmät silläkin.


Maalle muuttaneelle kaverille tehty kaupunkilaismonsteri (me Stadilaiset aina käytetään silintereitä...) myöskin Tennessee lankaa.


Masi Pallopää Monsterit Inc:stä toteutettuna Novitan Miami langasta. Tästä tuli ihan kiva, mutta harmittaa, että olin laiska ja tein kädet ja jalat vähän juosten pissien... Noh oppia ikä kaikki ja jos joskus teen uuden, niin teen kunnon kädet ja jalat, vaikkei yhtään huvittaisi :D.

Amigurumiterkuin TsiSanna

4 kommenttia:

  1. AAAAAAAAAAAA mä en kestä :DDDDDDDDDDDDDD ihania <3<3<3

    VastaaPoista
  2. Mistä ootte löytäny noita erilaisia silmiä? Onko ne turva- vai ommeltavia silmiä? :)

    VastaaPoista
  3. Nämä on turvasilmiä. Tilasin aikanaan ison läjän silmiä Brittiläisestä askartelukaupasta, mutten ole sittemmin löytänyt enää ko. paikan sivuja :(. Viimeksi tilasin Etsystä. Suomesta saa isohkoja ruskeita turvasilmiä Sinellistä ainakin. Siellä on myös jonkun verran ommeltavia silmiä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...