sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Viime kesän amigurumeja

Ihan mahtavaa, taas on tullut uusia lukijoita! Tervetuloa, kommentoikaa ja kertokaa miten voisimme blogia parantaa tai jos on jotain jo tosi kivaa, mitä haluaisitte lisää. Koskee tietty vanhojakin lukijoita :).

Kiva myös, että edelliseen postaukseen eli käsityöhaasteeseen tuli melko nopeasti kolme osallistujaa :). Aloittelen niitä töitä luultavamman vasta tuossa miehen kesäloman jälkeen, koska nyt en malta auringonpalvonnaltani ja keskeneräisiltä töiltä (joskin huomiselle taidettiin luvata sadetta :().

Mutta asiaan:

No niin, koska on kesä niin saa ihan luvan kanssa näyttää "uusintoja" eli vanhoja töitä, eiks je? Mulla on tällä hetkellä yksi valmis työ, mikä pitäisi täällä esitellä, mutta ei ole vielä kuvia ja kaksi työtä kesken. Blogi siis huutaa tyhjyttään!

Viime kesänä tein paljon amigurumeja ja ajattelin nyt esitellä niistä osan tässä :). Nämä ovat siis ajalta ennen blogia.

Nämä amigurumit on tehty muiden ohjeilla, ens viikolla esittelen muutaman ekoista omilla ohjeista tehdyistä amigurumeista, joita ei ole täällä ollut.


Panda on Supersuloiset maskotit kirjasta. 


Koiran ohje on yhdestä lempiblogeistani: By Hook By Hand. Muokkasin hieman ohjetta ja koiran silmät sekä väritys ovat vähän erilaiset kuin alkup. ohjeessa.


Sammakko ja possu ovat myös Supersuloiset maskotit kirjasta.Tämän aivan ihanan lohikäärmeen ohje löytyy paristakin paikkaa, täällä molempiin linkit. Tässäkin muokkasin vähän ohjetta silmien osalta. 

Netti on pullollaan ihania ohjeita, mutta minä tykkään ostaa myös kirjoja ja tukea näin käsityöläisyyttä :). Oma haavehan olisi joskus tehdä oma käsityökirja. Ei kyllä tietoa, että mistä aiheesta, että ei kovin konkreettinen haave kuitenkaan :D. Mutta haaveita pitää kuitenkin olla :).

Amigurumiterkuin TsiSanna
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...