perjantai 7. joulukuuta 2012

Silouette Cameo -Kortit

En tiedä kuinka moni korttelija suomessa hurahtaa näihin teknisiin laitteisiin... mutta minä kyllä olisin valmis hankkimaan yhtä ja toista, etenkin jos vaan lompakossa olisi sopivasti rahaa. Pitkään mietin (yli vuoden!), että haluan hankkia itselleni tälläisen elektronisen leikkurin, jota voisin ohjata tästä omalta kotikoneeltani. Kuvitelmani oli, että sen jälkeen minun ei tarvitsisi enää käyttää leikkureita lainkaan, mutta se nyt ei ehkä ihan toteudu, koska leikkuri on kuitenkin pienissä kuvioissa tarkempi ja nopeampi.

Kuitenkin voin erittäin lämpimästi suositella tätä konetta kaikille, jotka haluavat suunnitella kuvia koneella ja pitävät aukoista/rei'istä korteissa ja paloista kootuista korteista. Laitteella saa leikattua hyvinkin pieniä yksityiskohtia ja se kannattaa, jos ovat osana kokonaisuutta ja haluaa esim pienen kukan keskelle korttia eikä siihen reunaan, jonne kukka auttamatta normaalilla leikkurilla jää. Tai saa sen siihen keskelle leikkurilla, mutta sitten se on se liimattu kukka, ei se kukan reikä...

Ja vielä kun olen itse nyt hurahtanut popup kortteihin, eli kortteihin, joissa on sisällä kolmiulotteinen kuva. Niiden leikkaaminen ja tekeminen käsin on todella työlästä mutta mahdollista. Tässä postauksessa nyt olevien kuvien mallit saa pyytämällä, sekä käsin leikkaamiseen että tuolla cameolla leikkaamiseen, jos joku sellaisen sattuu omistamaan. Ja kuvat ovat siis minun virittelemiäni, paitsi sukeltaja kortissa oleva sukeltaja siihen en vielä olisi pystynyt... ehkä jonakin päivänä senkin osaisin piirrellä.

Mutta alla siis näitä kortteja, joista osaan saat pohjat pyytämällä (en omista clipart kuvien oikeuksia, joten niitä en voi antaa, mutta omat tekeleet voin antaa :D). Tai jos sinulla on toiveita vastaavista, muttei ihan samoista niin niitäkin saa toki esittää, mutta mitään lupauksia en anna niiden suhteen.
Oma design


Oma tekeleOma tekele

saman kortin kansi tehty perinteisesti!

Omaa ja clipart kuvia sekaisin... (http://www.webweaver.nu/clipart/baby.shtml Kuvat löytynee usean haun kautta)

Tämä oli hippasen haastava, joten lopulta kuitenkin päädyin  käyttämään askartely veistäni... Oma design

ClipArt (http://www.clipartlab.com/clipart_preview/cl6-scubadiving.php)

Oma ja ClipArt sekaisin (http://nailart-jana.narod.ru/draft_lens1835271module40546592photo_1264359051butterfly-wings.gif)ClipArt (http://www.clipartsfree.net/clipart/3362-birds-silhouette-clipart.html ja http://openclipart.org/ hakua vaan, en muista enää hakusanoja :S...) 

Oma tekele


ClipArt (http://www.spreadshirt.com/airplane-black-silhouette-C3376A9741368)

Oma (paitsi fontti, joka tässä muistaakseni Arial Bold isoilla aka tikuilla)
Kortteillen,
TsiTriinu

PS. Suomessa ei näitä ehkä monella ole ja niinpä minäkin olen sitten aikoinani etsinyt tietoa kaikilta ihquilta amöriikkalaisilta "käsityöserkuilta"... No päädyin sitten kaiken lukemani perusteella tähän Cameoon. Mutta koska silloin vielä ei ollut paljoakaan tietoa saatavilla, niin nyt kun itse löysin tämän postauksen, niin voin suositella pähkäilijöille tämän lukemista! http://kimboscrafts.blogspot.fi/search/label/cricut%20love

3 kommenttia:

  1. Jestas miten aivan ihania kortteja !

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos... Lisää tulee kun taas ehdin. Mutta tosiaan suurin kiitos lienee kuuluu tuolle armaalle leikkurille, joka on kyllä jo varmaan työtunneissa ja mahdollisuuksien kasvamisen ansiosta maksanut hirmuisen hankintahintansa jo takaisin =).

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...