lauantai 15. joulukuuta 2012

Lumihiutalekoriste


Monessa blogissa on nyt näkynyt hienoja lumihiutaleita ja pakkohan munkin oli laittaa sormet koetukselle. Koetukselle siksi, että tein omani omasta päästäni, eli purin muutamaan otteeseen ja lisäksi lanka oli todella karkeaa, kun siinä oli hieman kimalletta, joka ei kyllä kuvista juurikaan näy.Koriste on melko simppeli ja niitä voisikin olla ikkunassa muutama vierekkäin. Otin kuvat myös ruskeaa kaapinseinää vasten, jotta hiutaleet erottuisivat paremmin.

Nämä hiutaleet on siis tehty Sinellistä löytyneestä nyöristä, joka on sen verran jäykkää, ettei näitä tarvinnut millään aineella jäykistää. Samoin tähdet ovat Sinellistä. Välissä on lankana siimaa.

Täytyy sanoa, että tuo nyöri oli aika ikävää työstää ja lisäksi jäljestä tuli jotenkin rosoisempaa kuin tavallisella langalla, joten enpä taita tuota nyöriä enää uudelleen ainakaan tähän tarkoitukseen käyttää. Plussaa oli toki se, että hiutaleet pysyvät muodossa ilman kovettamista.

Talvisin terkuin TsiSanna

2 kommenttia:

  1. Kauniit, mä olen hullaantunut tänä vuonna näihin hiutaleisiin ja alkaa paikat olla lopussa minne jotain vielä ripustaisi =)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...