perjantai 30. marraskuuta 2012

Ruoalla leikkimistä

Meillä asuu välillä erittäinkin nirso kolmevuotias neiti, joten äiti joutuu sitten keksimään välillä kikkakolmosia, jotta saa neidin syömään ruokansa. Jos muilla on samaa ongelmaa, niin testatkaapas joskus (siis jos ette ole jo testanneet) vähän "leikkiä" ruoalla :).

Alla neidin tämän päivän salaatti "Pöllö metsäretkellä"


Pöllön vartalo ja ruohikko on kurkkua, sienet, aurinko, pöllön silmät ja toinen perhonen on omenaa, pöllön nokka on porkkanaa ja toinen perhonen on paprikaa. Ja voinpa ilokseni sanoa, että kaikki meni alta aikayksikön neidin kitusista alas :D. Sienet ja perhoset on tehty muoteilla, pöllön silmät ja aurinko omenen kodan poistamiseen tarkoitetulla vekottimella (onko sille nimi??), loput on leikattu käsin.

Alla vielä muutamia muita ruoalla leikkimisiä

Tsi"Älä leiki sillä ruoalla, vaan syö se!"Sanna

3 kommenttia:

 1. Omenapora on sen vekottimen nimi. :) Tosi hienoja annoksia, en minä ehkä raaskisi tuommoisia syödä. :D

  VastaaPoista
 2. Ja taas opin uutta, OMENAPORA, pistetään muistiin vastaisuuden varalle :D.
  Lapsilla ei ole moisia estoja, nopeasti häviää lautaselta :D.

  VastaaPoista
 3. Ompas komiat eväät! Meillä onneksi uppoaa tuo kasvisosastokin Pojalle niin hyvin, että ei sen takia tarvi alkaa tuommosia tekemään, mutta kyllähän nuita vois ihan vaan vaihtelun vuoksi vääntää! :) Ja ne jäälyhdyt on tehty ämpäreihin. helppoa on :) sen kun nakkaa pihalle jäätymään. Mulla oli ekat . 12h n.12asteen pakkasessa, vähän jäi ehkä reunat turhan ohueksi, seuraavat oli sitten jonku tunnin kauemmin, ja oli hyvät. Sisällä sitten kylppärissä kumosin sankot, kun olivat vähän lämminneet, niin lyhdyt sieltä helposti pulpahtaa ulos :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...