tiistai 21. lokakuuta 2014

Halloween-askarteluja lasten kanssa osa 2

Vietimme askarteluviikonloppua tuossa taannoin lasten kanssa ja silloin osaavista(?) käsistämme syntyi muumiokynttilälyhtyjä ja tämä nyt esiteltävä hämähäkkikranssi.
 
Kranssi on tehty niistä tarvikkeista joita sattui löytymään eli risuista, rautalangasta, hopeaspraysta, tekohämähäkinverkosta ja -hämähäkeistä.
 
 
Keräilin koiralenkillä maahan tippuneita riippakoivun oksia ja kotona sitten taiteilimme lasten kanssa risut ympyrän (tai sinnepäin...) muotoon ja kiinnitimme rautalangalla. Sitten spraymaalasin risut hopeamaalilla. Maalin kuivutta asettelimme lasten kanssa hämähäkinverkon (ostettu Butterick's:stä) ja hämähäkin paikoilleen. Verkko tarttui hyvin noihin risuihin ja hämähäkit verkkoon, joten liimaa ei tarvittu. Hyvin verkko ja hämikset ovat myös pysyneet paikallaan, vaikka kranssi onkin etuovessa ja sitä joka päivä auotaan ja suljetaan.
 
Ihan tyytyväinen en tuohon kranssiin ole, kun siitä ei ihan pyöreä tullut ja olisi saanut olla vähän pienempikin, mutta toisaalta lasten kanssa touhutessa on turha odottaa täydellisyyttä :D.
 
Halloweenterkuin TsiSanna

 

3 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...