lauantai 18. lokakuuta 2014

Halloween-askarteluja lasten kanssa osa 1

Lapset, etenkin esikoinen, ovat innoissaan Halloweenista. Se turvallinen jännitys kai siinä kiehtoo. Esikoinen tykkää vampyyreistä, zombeista ja lempinuketkin on Monster High hirviöitä. Lempileikkejä molemmilla on nyt pelotteluleikit, etenkin jos iskä on se pelottelija :).
 
Päätin siis, että voisin lasten kanssa askarrella jotain Halloween aiheista. Ostin joku aika sitten Kauneimmat Syysaskartelut -lehden ja siinä oli tehty muumiokynttilälyhtyjä lasipurkeista ja sideharsosta. Päätin, että siinä olisi juuri sopiva proggis, jonka voisin toteuttaa 3- ja 5-vuotiaiden kanssa. Joku aika meni, että sain neljä purkkia kerättyä (pakotin miehenkin askartelemaan omansa :D), muutenhan tarvikkeiksi ei tarvitse kuin liimaa, sideharsoa ja askartelusilmät.
 
Minun, kuopuksen, esikoisen ja miehen muumiot.
 
Lehdessä muumioille oli tehty vain silmät, mutta esikoinen halusi tehdä omalleen suun sekä nenän ja omatoimisesti haki lehtiroskiksesta paperia ja leikkeli suun ja nenän omalle muumiolleen. Kuopusta hieman autoin suun ja nenän leikkaamisessa, mutta muuten herra teki kaiken työn itse :).
 
Näistä tuli aika hauskat ja illalla sytytimme kaikkiin kynttilät:
 

 
 
Näiden lisäksi teimme lasten kanssa kranssin ulko-oveen, teen siitä postauksen jahka ehdin :).
 
Halloweenterkuin TsiSanna
 

5 kommenttia:

 1. Tosi hauskat lasten kanssa on ihana touhuta yhdessä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nyt noiden lasten kanssa alkaa olla mukavaa jo puuhailla näitä askarteluja, kun jo ymmärtävät ettei esim. liimaa syödä :D.

   Poista
 2. Hauskat! Vai pitäisikö sanoa hurjan hauskat! ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...