tiistai 21. tammikuuta 2014

Jämälankasukat

Nyt kun tuo talvi viimein saapui Helsinkiinkin, niin päätin neuloa pojalleni villasukat. Tarhassa kun on parit edelliset jo kadonneet. Ostin jo syksyllä langankin näihin sukkiin, mutta jotenkin yksiväriset sukat tuntuivat tylsiltä ja päätin käyttää sittenkin jämälankojani näihin sukkiin. Luulin vieläpä keksineeni ihan nerokkaan kuvioinnin näihin sukkiin, kunnes tajusin, että tämähän näyttää ihan niiltä kuplajutuilta, joita on vähän joka blogissa nyt :D. Noh tekniikka ei kyllä käsittääkseni ole sama, koska minä olen vain nostanut tuota yhtä silmukkaa. Jokainen raita on siis eri jämälankakerästä, näihin riitti tosi pienetkin määrät lankaa.Valokuvattava ei oikein olisi malttanut pysyä paikoillaan, joten pahoittelen kuvien laatua :D.

Minä se sairastan vaihteeksi :(. Ei ole oikein energiaa edes tehdä käsitöitä, nämä sukatkin sain valmiiksi jo reilu viikko sitten, mutten osaa saanut aikaiseksi siirtää kuvia koneelle ennen kuin nyt. No ehkäpä tämä tästä!

Ja positiivisempaa sitten! Meillä on jo 100 lukijaa!!! Uskomatonta. Kiitos teille aivan ihanat lukijamme, että jaksatte kulkea mukana :). Suunnitellaan varmaan jotain 100 lukijan kunniaksi, mutta vielä ei olla ehtitty. Joten stay tuned :)!

- TsiSanna


9 kommenttia:

 1. Ihanan väriset ja muutenkin hauskan näköset kyllä! :D

  Ja pikasta paranemista! Mie jään innolla oottamaan, että mitä keksitte 100 lukijan kunniaks :) Itelläni häämöttää tuo samanen luku myös :D

  VastaaPoista
 2. Voi miten söpöt! ihanat! Paranemisia siihen suuntaan! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat! Niistä tulee hyvälle tuulelle. Enpä ole ottanut koskaan selvää tuosta kuvioinnista nostetuin silmukoin. Täytyneekin etsiskellä vähän ohjeita, sen verran kivan näköistä pintaa tulee.

  Toivottavasti pääset pian kuntoon. Kipeänä olo ei ole mitenkään mukavaa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos :). Minustakin näistä tuli varsin pirtsakat :). Pikku hiljaa tuntuisi myös elämä voittavan nämä taudit! Pidetään siis peukut pystyssä ja loput sormet ristissä että kohta täällä ollaan taas kondiksessa!

  VastaaPoista
 5. Ensimmäistä kertaa teidän sivustolla! Teillä on riemukkaita tekeleitä!

  VastaaPoista
 6. Kivat sukat iloisine raitoineen!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...