tiistai 24. joulukuuta 2013

Jouluntoivotus!

Tsi-Triinu otti kuvan viime viikolla ihanan talvisessa Kuusamossa! Kiitämme kaikkia blogimme lukijoita kiinnostuksesta, kannustuksesta ja kommenteista!

Tänä vuonna top 5 luetuimmat tekstit ovat olleet:
Tölkkikoruja
Sydäntupsu tutoriaali
Tölkinvedintonttu
Kurpitsakorvikset limutölkistä
Ranskanbulldog boot cuffs

Nähdään viimeistään ensi vuonna uusin kujein ja ajatuksin!
terveisin,
Tsi-Siskot

4 kommenttia:

 1. Hyvää alkanutta vuotta! Siskoni blogin kautta löysin tänne ja voi vitsit miten kivoja ideoita täältä löytyi. Nuo tölkkikorvikset menee ehdottomasti to do listalle. Noita klipsukoruja tehtii pari vuotta sitten yhdellä kurssilla jolla olin, mutta tuolloin en uskaltaunut kokeilemaan johtuen olemattomista virkkaustaidoistani. Nyt oon sitä treenannut, joten ehkä uskaltaudun kokeilemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, hyvää vuotta 2014! Kiva, että löysit tänne ja vielä mukavampaa, että olemme inspiroineet :).

   Poista
 2. Hyvää alkanutta vuotta! Blogissani pieni huomio teille! Kysäisempä vielä että pitääkö töllkkivetimille tehdä jotain etukäteisvalmisteluja ennen kuin niistä alkaa koruja tekemään? Omiin kun on jäänyt teräviä kulmia eli hiomalla vai pihdeillä töihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, joo olisi pitänyt mainita, että ne terävät kulmat kannattaa parhaan mahdollisuuden mukaan suoristaa. Itse käytin tähän himmaan askartelupihtejä. Törmäsinpä joskus muuten jenkkisivustolla sellaiseen, että oli tehty noita klipsuja ihan askartelua varten ja mainostettiin just sillä, että ei ole noita teräviä reunoja. Musta siinä kyllä muuten menee vähän pointti koko jutusta :D.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...