perjantai 23. elokuuta 2013

Kyselyn tuloksia

"Mitä haluatte nähdä lisää TsiSiskot-blogissa" -kysely sulkeutui ja ihan kivasti siihen ihmiset ehtivät/viitsivät vastailla. Kiitos vastanneille :).

Tuloksissa yllätyin siitä, että itsetehtyjä karkkeja halusi nähdä aika moni (60%:a), kun en ole kovin montaa juttua niistä postannut. Mutta tykkään kyllä namusia tehdä, joten varmasti tulee jatkossa enemmänkin sellaisia juttuja kirjoiteltua.

Kiva juttu oli, että tukkajutut kiinnostaa kuitenkin lähes puolia :). Eli varmaan jatkossakin niitä tulee, jos sattuu joku hyvä kampaus tulemaan mieleen.

Eniten ääniä kalasti virkatut jutut, mikä onkin hyvä, koska virkkaaminen on se minun omin käsityöjuttuni. Lisäksi amigurumeja halusi nähdä aika moni, mikä sekin on hyvä juttu, koska seuraavassa postauksessa tapaammekin uuden kirjastonvartijani (jos muistatte Zillan, Frankin ja Hamishin) :).

Tuunaus keräsi kanssa aika kivasti ääniä ja itsekin haluaisin enemmänkin tuunailla juttuja.

Kaiken kaikkiaan tuntuu, että oikeanlaista sisältöä on jo ja sitä halutaan nähdä mitä itse tykkään eniten tehdä. Hyvä juttu!

Jossain välissä pitäisi vielä alkaa vähän siistiä tätä sivustoa, on niin kehnon näköiset nämä sivut. Kateellisena katselin kauniita blogeja ja upeita kuvia muualla! No kunhan aikaa ja mielenkiintoa riittää niin jotain uudistusta tulee blogin ulkomuotoonkin :).

Kiitoksena äänestäneille ja blogin synttäreiden kunniaksi lähetän teille ihanat lukija, satunnaisetkävijät ja muut tämän virtuaalihalin:Jotenkin nämä bloginsynttärit tuli ihan puskista, kun aloitimme alunperin vuodatuksessa ja bloggeriin siirryimme vasta vähän myöhemmin, niin jotenkin olin ihan pihalla päivistä. Sitten tuossa vanhoja postauksia selaillessa yhtäkkiä tajusin, että jahas olis synttärit vietettäväksi! Noh tuli nyt vähän laimeat synttärit :D- TsiSanna

2 kommenttia:

  1. Onnea blogin synttäreiden johdosta. Täältäpä löysin kivan blogin. Aivan ihastuttavia nuo klipsukorut.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :). Toivottavasti jäät lukijaksi :).

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...