keskiviikko 21. elokuuta 2013

Klipsurannekoruja

Kuten ehkä viime aikaisista postauksista saattaa päätellä, olen tosiaan hurahtanut noihin tölkinvetimiin (jälleen kerran pari vuotta myöhässä trendin alkamisesta). Kunhan saan pari muuta käsityötä pois alta, niin alan väkertää laukkua klipsuista. Nyt olen tehtaillut tilauksesta muutamia rannekoruja, naapuriin meni kaksi ja ystävälle yksi (vaikka voisi naapuriakin sanoa ystäväksi :D). Naapurin koruista en tajunnut edes ottaa kuvia, mutta ystävän korusta hätäisestä yhden nappasin.

Ostin eri värejä tuota satiininauhaa kirpparilta ja voisin vaikka joka väristä tehdä korun :D. Kaverille lähti tämä turkoosi:Lisäksi tein itselleni tämän oranssin korun kultaisilla klipsuilla, johon lisäsin helmiä jälkikäteen lisäkoristeeksi.Jossain välissä täytyy kokeilla erilaisia tekniikoita näiden klipsukorujen tekemiseen, sen verran kivaa hommaa on :).

Nyt työn alla ovat Anna hyvän kiertää haasteen työt. Pakko kertoa tämä, jotta saan ne valmiiksi. Muutenhan mitään ongelmaa ei ole, mutta kun mielenkiinto ei tahdo pysyä, kun pitää tehdä kolme samanlaista juttua :D. Eka on jo valmis ja kaksi pitäisi vielä tehdä.

Tölkinvedinterkuin TsiSanna

5 kommenttia:

 1. Kiitos :). Kiva kuulla, että miellyttää muidenkin kuin omaa silmää.

  VastaaPoista
 2. Tosi hienoja rannekoruja! Tein itsekin muutamia rannekoruja näiden sinun rannekorujesi inspiroimana :) Täältä voit kurkata, millaisia minun tekemistäni tuli: http://made-byhands.blogspot.fi/2013/12/rannekoruja-tolkien-klipsuista.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun inspiroiduit. Huomasithan uusimman klipsukorupostauksen: http://tsisiskot.blogspot.fi/2013/11/uusi-klipsukoru.html

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...