keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Tennarisukat

Naapurini bongasi netin syövereistä tennarivillasukat ja pyysi että teen hänelle sellaiset. En ole aikaisemmin tehnyt tennarivillasukkia, joten ajattelin notta mikä ettei. Ohjetta katsoin Lankahelvetin Hennalta.

Tällaiset niistä tuli:


Vastat tästä kuvasti huomasin, että toisessa on vähän tiheämmin nuo nauhat... Hups! Tuntuivat kuitenkin kelpaavan naapurille ja noitahan on suht helppoa korjata. Mutta opinpahan että tässäkin pitää laskea, eikä voi tehdä silmämääräisesti...

Seuraavaksi sitten vähän jotain m uuta kun villasukkia :).

Sukkaterkuin TsiSanna

9 kommenttia:

 1. Ompa hauskat villasukat, nuo on sellaset "nirunarukengät"

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat. Olen itsekkin tehnyt monet parit ja tykkään tehdä. Nopeasti tulee näyttävät sukat. Tykkään näistä pidempivartisista enemmän. Kuvia blogissani silimukointia.blogspot.fi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä on niin simppeli malli, että tulee nopeasti :).

   Poista
 3. Makeet sukat! Pidempivartisena näille voisi olla itselläkin käyttöä, pitäisköhän aloittaa...

  VastaaPoista
 4. Nämä on kyllä hauskoja. Itselleni ajattelin tehdä sellaiset, missä ei ole valkoisia varpaita, vaikka valkoinen onkin se ainoa oikea. Koirat kotona ja valkoinen osa villasukassa oli mulla katastroofiyhdistelmä :-) Se oli hyvinkin pian rusehtavan harmaa. Kotihengettäremme Mariah on näköjään pysynyt jossain piilossa eikä luutunnut lattioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen nähnyt esim. mustapinkit tämmöiset ja ne oli aika kivat :). Ei sen välttämättä valkoista tarvitse olla, vaikka ehkä toki enemmän muistuttaa silloin tennaria :).

   Poista
 5. Noi on hauskat, muutamat olen neulonutkin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...